ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ & ΠΡΩΚΤΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ & ΠΡΩΚΤΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, η «Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Παχέος Εντέρου – Πρωκτού» (Ε. Ε. Χ. Π. Ε. Π.) αποτελεί τη βασική και μοναδική επιστημονική εταιρεία που έχει ως σκοπό την προαγωγή της χειρουργικής των παθήσεων του παχέος εντέρου και του πρωκτού στην Ελλάδα, καθώς επίσης και την προώθηση της ιατρικής επιστήμης και έρευνας γενικότερα, στον χώρο των παθήσεων του Παχέος Εντέρου και του Πρωκτού. Οι δραστηριότητες που έχει παρουσιάσει προς εκπλήρωση αυτών των σκοπών είναι πολλαπλές και σημαντικές.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, στην Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης.

Το νέο καταστατικό που σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας, θα προβλέπει τη δημιουργία πολυεπιστημονικών ομάδων εργασίας, στις οποίες θα συμμετέχουν πολλά από τα μέλη της εταιρείας. Φιλοδοξούμε, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη χειρουργών και συναφών προς το αντικείμενο ειδικοτήτων, να ξεκινήσουμε μια δυναμική προσπάθεια περαιτέρω προώθησης και ανάπτυξης της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου και Πρωκτού, με σκοπό πάντα τη βελτίωση των ιατρών που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις παθήσεις του κατώτερου πεπτικού συστήματος, τόσο σε κλινικό, όσο και σε ερευνητικό επίπεδο.

Αγαπητοί συνάδελφοι, θα θέλαμε να έχουμε όσο πιο πολλούς από εσάς στην γενική συνέλευση, καθώς χρειαζόμαστε την υποστήριξη σας στην προσπάθεια σχεδιασμού μιας σύγχρονης πλέον εταιρείας. Επιπροσθέτως, σας ενημερώνουμε ότι με τη συμμετοχή σας θα έχετε τη δυνατότητα, όσοι από εσάς το επιθυμείτε, να θέσετε υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στη γενική συνέλευση, προκειμένου να έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τους στόχους και το όραμα της εταιρείας μας και να συμβάλλετε ενεργά στην αναμόρφωση της.

Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή και την υποψηφιότητά σας στη γενική συνέλευση αποτελεί η αποδοχή των νέων μελών από τη γενική συνέλευση και η οικονομική τακτοποίηση για το τρέχον έτος των ήδη καταχωρημένων μελών.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι το πρωί της ίδια ημέρας, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ημερίδα της εταιρείας, κατά την οποία θα παρουσιαστούν δύο στρογγυλά τραπέζια με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στη χειρουργική και την εξειδίκευση στις χειρουργικές παθήσεις του παχέος εντέρου και του πρωκτού.

  

pdf Επισυνάπτεται το προκαταρκτικό πρόγραμμα.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Γεώργιος Μπασδάνης

Ομ. Καθηγητής Χειρουργικής Α.Π.Θ.Πρόεδρος Ε.Ε.Χ.Π.Ε.Π.


Print   Email