Μέσα από αυτή την ενότητα μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις προγραμματισμένες προσεχείς εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου - Πρωκτού. Για πληροφορίες σχετικά με παλαιότερες εκδηλώσεις επισκευθείτε την ενότητα Ιστορικό - Αρχείο .

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ - ΠΡΩΚΤΟΥ (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25-27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την εξαιρετική τιμή που μας έκανε η Γ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου – Πρωκτού να μας αναθέσει τη διοργάνωση του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου της, με χαρά σας προσκαλούμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Η  Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Παχέος Εντέρου συνεχίζοντας την ιστορική της πορεία και τη δημιουργική της εκπαιδευτική παράδοση διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριό της με στόχο την επιμόρφωση και την  ενημέρωση των ιατρών στις παθήσεις του παχέος εντέρου, καθώς και στις τελευταίες εξελίξεις των εγχειρητικών τεχνικών οι οποίες παρέχουν αφενός ασφάλεια και αφετέρου ποιότητα στη χειρουργική του παχέος εντέρου.

Το συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace από την Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021. Η θεματολογία του Συνεδρίου, με τη μορφή  στρογγύλων τραπεζών, ομιλιών, διαλέξεων, δορυφορικών συμποσίων και κλινικών φροντιστηρίων, καλύπτει ευρύ φάσμα αντικειμένων, τόσο των βασικών επιστημών, όσο και της κλινικής ιατρικής πράξης.

Η οργανωτική επιτροπή του  Συνεδρίου θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτό να συμβάλει με τη θεματολογία του στη σφαιρική ενημέρωση των ιατρών, ενώ φιλοδοξεί να φέρει κοντά καταξιωμένους δασκάλους με νεότερους συναδέλφους που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε εξειδικευμένα θέματα των παθήσεων του παχέος εντέρου καθώς και τη χειρουργική τους δεινότητα και δεξιοτεχνία.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμμετάσχετε ενεργά στο συνέδριο και θα συμβάλετε στην επιτυχία του, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συνέδρους την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.  

 Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

  Α. Μιχαλόπουλος                                 Β. Ν. Παπαδόπουλος 

Καθηγητής Χειρουργικής Α.Π.Θ.         Καθηγητής Χειρουργικής Α.Π.Θ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.8coloproctology2021.gr/